fredag 17 augusti 2007

Första dagen

på semestern började med att vi for till Nolia i Umeå. När vi väl var framme så ser vi att ena takluckan har farit bort och vi ser ända upp i himlen ;)
På Nolia var vi och gick och kollade på bla husvagnar.

På Nolia så köpte jag en blomma till Crocs skorna, mamma och pappa köpte sig varsitt par också. Senare så gick pappa och hörde bland husvagnsförsäljarna om det fanns någon som har en taklucka. Fanns endast i Dorotea, så vi for dit och sovde där första natten.

Andra dagen ( Tisdag 7 Augusti)
Skulle vi vara på husvagnsaffären i Dorotea kl 8.00 och sedan for vi och fikade.
När husvagnen var klar så for vi vidare mot Östersund.
Vi var framme vid 12 tiden. Så vi parkerade husvagnen och for sedan till Centrum. Var och åt lunch på ett kafé Vi var även och gick i olika affärer bla Panduro. Där köpte vi lite tyger :) Köpte även ett par skor som jag ska använda på gympan och andra tillfällen

På kvällen gick vi och köpte lite tid på Internet, men det visade sig att vi kunde sitta vid våran egen dator som vi hade tagit med oss istället för deras :)

Onsdag 8 Augusti

Var först på en husvagns affär i Östersund, for sedan till ett handelsområde i närheten. När vi hade ätit lunch for vi vidare mot Åre. Så där stannade vi en liten stund, gick och kikade har aldrig varit här tidigare. For sedan mot Trondheim.


Men innan vi kom dit så stannade vi på en rastplats en bit från norska gränsen. Det var en väldigt fin rastplats just vi en liten älv.

Inga kommentarer: